Ukrutná znamení: Štír, Kozoroh a další 3 bezcitní jedinci

Foto: freepik.com

Samozřejmě není možné přisuzovat lidem vlastnosti pouze podle jejich data narození, dle různých výkladů však některá znamení mají svou temnou stránku – dokáží se k vám chovat ukrutně, aniž byste si to zasloužili.

Štír

Štírům rozhodně nechybí odhodlání, mají jasné cíle a jdou si za nimi, ať to stojí, co to stojí. Vzhledem k vysokým ambicím své blízké mnohdy nechávají za sebou. Namísto toho se soustředí na vymýšlení perfektního plánu, jak dosáhnout dalšího úspěchu. Nemají přitom problém v průběhu někoho zmanipulovat či využít ve svůj prospěch. Na cestě za svými cíli dokáží zcela upozadit emoce, na své okolí tak většinou vůbec nepůsobí dobře.

Beran

Berani jsou do všeho po hlavě, díky své průbojnosti a až agresivnímu přístupu se nebojí různých výzev. Jsou odhodlaní a také velmi soutěživí, proto mnohdy působí zle a vypočítavě. Rozhodně se nebojí konfrontace, do té je lepší se s nimi raději nepouštět. Nebojí se riskovat, pokud jim to pomůže dosáhnout cílů. Často jsou impulzivní, příliš nad věcmi nepřemýšlí a mohou tak působit ještě ukrutněji.

Foto: freepik.com

Kozoroh

Mezi bezohledná znamení lze rozhodně zařadit i Kozoroha. Jde o velmi cílevědomé znamení. Neutuchající touha je žene dál za výsledky, nebojí se přitom těžkých rozhodnutí, pokud jim to pomůže dosáhnout úspěchu. Kariéra či osobní cíle jsou pro ně jednoduše důležitější než vztahy a morálka. Umí skvěle plánovat a vytvářet strategie, většinou se v nich ale neohlíží na ostatní. Nejde o žádný kalkul – žene je touha vyhrát a nevadí jim pro to něco obětovat.

Foto: freepik.com

Blíženci

Blíženci jsou mnohdy nenápadní, ale pozor – mají totiž dvě tváře. Jsou chytří a dokážou se snadno přizpůsobit, což jim hraje do karet. Na věci se umí dívat z různých perspektiv, vždy tak mají navrch. Snadno dosahují svých cílů. Zatímco jedna část osobnosti plánuje, jak uspět, ta druhá mezitím s lehkostí okouzlí každého ve svém okolí a dokáže ho tak zmanipulovat ve svůj prospěch.

Na některá znamení zvěrokruhu byste si raději měli dávat pozor.

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.riverfrontplazarichmond.com/5-most-ruthless-zodiac-signs/, https://thethoughtcatalogs.com/ruthless-zodiac-2024-good-be-bad/

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*