Nejhorší manželky podle znamení: největší „Itálii“ zažijete se lvicí a dalšími 4

Foto: Pexels.com

Podle některých astrologů má znamení zvěrokruhu výrazný vliv na charakter člověka a jeho schopnost fungovat v manželství. Přestože každé znamení má své silné i slabé stránky, některé ženy jsou podle astrologů o něco náročnějšími partnerkami v manželství než jiné. V tomto článku se podíváme na znamení, ve kterých se dle astrologů rodí nejhorší manželky.

  • Beran (21. března – 20. dubna)
  • Blíženci (22. května – 21. června)
  • Lev (23. července – 22. srpna)
  • Rak (22. června – 22. července)
  • Štír (24. října – 22. listopadu)

Beran: Výbušná energie a neústupnost

Ženy narozené ve znamení berana jsou známé svou odvahou, energií a rozhodností. Jejich charakter však může být také velmi výbušný a neústupný. Tyto ženy nejsou ochotné dělat kompromisy a jejich tvrdohlavost většinou vede k hádkám. Život s beranem je zřídka kdy poklidný, spíše se podobá divoké jízdě na horské dráze. Tyto ženy očekávají, že jejich partneři budou stejně silní a odolní jako ony samy, což může být pro mnoho mužů velmi náročné.

Foto: Pexels.com

Blíženci: Nepředvídatelnost a roztržitost

Ženy, které se narodily ve znamení blíženců, jsou velmi komunikativní, společenské a plné života. Jejich velkou slabinou je však jejich nepředvídatelnost a také roztěkanost. Tyto ženy rychle mění své nálady a zájmy, což je pro jejich partnery značně vyčerpávající. Navíc mají tendenci neustále mluvit a někdy jsou tak roztržité, že zapomínají na důležité věci, což jim v běžném životě způsobuje nepříjemnosti.

Lev: Touha po obdivu a dominanci

Ženy narozené ve znamení lva jsou silné osobnosti, které vyžadují neustálou pozornost a obdiv. Lvice jsou královny svého království a očekávají, že jejich partner bude vždy připraven splnit jejich požadavky. Potřebují být středem pozornosti, a pokud jim partner neposkytuje dostatek pozornosti, dochází k dramatickým scénám. Přestože jsou tyto ženy velmi loajální a oddané, jejich potřeba neustálého obdivu a jejich dominující povaha jsou pro některé muže jen těžko snesitelné.

Foto: Pexels.com

Rak: Citlivost a emoční nestabilita

Ženy, které se narodily ve znamení raka, jsou velmi emocionální a citlivé bytosti. Zpočátku se jejich citlivost jeví jako roztomilá a přitažlivá vlastnost, ale časem se může stát, že jejich partner bude unaven z jejich neustálé emoční nestability. Tyto ženy mají nízké sebevědomí a mají neustále obavy z možného zklamání či zrady. Tyto ženy mají sklon k žárlivosti a bývají velmi podezřívavé, což může vztah značně komplikovat.

Štír: Intenzita a žárlivost

Ženy narozené ve znamení štíra jsou známé svou intenzitou, vášní a vysokými nároky na své partnery. Očekávají naprostou oddanost a zaměření se pouze na ně, což může být pro některé muže skutečně těžké. Štírky mají také sklon k žárlivosti a snaží se svého partnera mít neustále pod kontrolou. Zpočátku může jejich oddanost působit romanticky, ale časem se stane, že jejich partner pocítí tlak a tíhu jejich vysokých nároků.

Zdroje: Autorský článek – Eliška Dvořáková, https://www.newsbreak.com/ada-e-1668135/3542930092722-the-4-worst-wives-according-to-zodiac-sign, https://life-eng.uaportal.com/section-lifestyle/news-u-nih-slozhnyij-harakter-nazvanyi-hudshie-zhenyi-po-znaku-zodiaka-13-02-2024.html

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*