Nedůvěryhodná znamení: Střelci, Blíženci a další 3, kterým byste neměli věřit

Foto: freepik.com

U některých znamení byste s důvěrou měli být opatrní. Řada z nich je totiž nedůvěryhodná, a to z různých důvodů. I když to mnohdy nemyslí zle, někdy je lepší se na ně raději nespoléhat.

Ryby

Jedním ze znamení, kterým byste neměli zcela věřit, jsou Ryby. Svých blízkých si váží, milují je, ale ne vždy jsou po jejich boku, když je nejvíce potřebují. Nejsou totiž zrovna zodpovědní a nelze se na ně spoléhat. To neznamená, že jim na vás nezáleží. Ve výsledku je to ale pořádně nepříjemné.

Střelec

Vztahy se Střelci jsou poměrně složité. Mají rádi dobrodružství a mnohdy tak nebudou na blízku, když je budete potřebovat. Hodně si zakládají na faktech a dle toho si vytváří názory, které máloco dokáže změnit. Jenže jejich názory nejsou vždy objektivní, z čehož vychází problémy. Můžete mít pocit, že vás ignorují či dokonce soudí, jelikož vás neposlouchají a mají vlastní pravdu. Vložit do někoho takového důvěru je velmi náročné.

Foto: freepik.com

Lev

Se Lvy je to složitější. Toto znamení je velmi milující a věrné. Pokud mu na vás záleží, pak mu můžete důvěřovat. Jenže jinak je tomu u lidí, kteří nepatří mezi jeho blízké. Lev je rád na výslunní a potřebuje být hlavní hvězdou večera. Pokud ohrozíte jeho pozici, pak na vás nebude brát ohledy. Navíc má rád různá dobrodružství a potřebuje akci – možná proto nebude na blízku, když ho zrovna budete potřebovat.

Blíženci

Mezi nedůvěryhodná znamení rozhodně patří i Blíženci. Slíbí vám cokoli v dobré víře. Jenže vzhledem k jejich náladovosti se tomu nedá věřit. Mají dvě stránky – ta jedna se o vás bude starat, zatímco ta druhá vás může úplně ignorovat. A záleží na tom, v jaké náladě se Blíženec zrovna nachází. Jde trochu o loterii, náladovost je totiž běžnou vlastností tohoto znamení.

Foto: freepik.com

Váhy

Mohlo by se zdát, že Váhy jsou upřímné – symbolizují totiž rovnováhu. Jenže často tomu tak není. Lidé narození v tomto znamení se velmi zajímají o názory ostatních. A ty dokážou upřednostňovat před těmi svými. Pokud si tedy povídáte s Váhou, pak si nemůžete být jistí, co si skutečně myslí. Mnohdy totiž jen opakují názory někoho jiného. A navíc bývají nerozhodní, na věc se dívají z různých úhlů, ale ve výsledku neví, co si vybrat.

Důvěra je důležitá v každém vztahu, ať už jde o kolegy, přátelé či rodinu. Jenže s některými znameními je to složitější, proto si dávejte pozor. 

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.rd.com/list/trustworthy-zodiac-signs/,https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/love-sex/ranked-the-most-and-least-trustworthy-zodiac-signs/photostory/81735270.cms?picid=81735292

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*