Krásná znamení: Býk, Rak a další 3 okouzlující jedinci

Foto: freepik.com

Krása může být úzce spjatá se znamením zvěrokruhu. Podle hvězd jsou totiž vybraná znamení atraktivnější než jiná. A nemusí jít pouze o jejich fyzický vzhled, důležitá je totiž i kombinace různých vlastností.

Váhy

Váhy mají první místo na pomyslném seznamu nejkrásnějších znamení. V astrologii jsou totiž považovány za ztělesnění krásy. Tomuto znamení vládne Venuše – planeta lásky a krásy. Není proto divu, že právě Váhy mají vytříbené estetické cítění a výrazné rysy. Díky své eleganci a půvabu dokáží pro ostatní působit velmi přitažlivě. Navíc se snaží dosáhnout rovnováhy, a to i ve svém osobním stylu, jsou tak velmi atraktivní.

Foto: freepik.com

Lev

Jistě vás nepřekvapí, že zrovna Lev patří mezi ta nejkrásnější znamení. Oplývá totiž přirozeným sebevědomím, dobře se o sebe stará, jelikož mu záleží na tom, aby měl co nejlepší pověst. Dělá tedy vše pro to, aby ho ostatní vnímali jako atraktivního. K tomu se navíc přidává charisma a mnohdy i výrazný styl, který upoutá pozornost. Navíc Lev bývá vřelý a přátelský, snadno tak udělá dobrý dojem.

Býk

Býkům také vládne planeta Venuše, mají v sobě přirozeně vášeň pro krásu a luxus. Ale zároveň zůstávají nohama na zemi a hledají rovnováhu mezi pohodlím a krásou. Působí tak velmi ležérně. Navíc jim nechybí sebevědomí, odhodlání a věrnost, díky tomu jsou mezi lidmi velmi oblíbení. Díky fyzické kráse a skvělým charakterovým vlastnostem tak dokáží okouzlit v podstatě kohokoli.

Foto: freepik.com

Štír

Štír působí tajemně, právě to v ostatních vzbuzuje zájem. Mají hluboký pohled a zádumčivou osobnost, tomu lze jen stěží odolat. A kromě toho, že zaujmou už na první pohled, jsou také velmi emocionální a vášniví. Díky tomu se vám vryjí do paměti.

Rak

Chybět zde nesmí ani Rak. Ten je pravým opakem Štíra – jde o velmi laskavé znamení, vládne mu Měsíc a často tak má až éterický vzhled, velmi milý a upřímný pohled a vyzařuje příjemnou energii. Díky své emoční inteligenci a věrnosti představují skvělé přátelé i partnery, i díky tomu si mezi lidmi získávají oblibu.

Krása může být skrytá pod povrchem – nejde pouze o to, jak na vás vybraná znamení zapůsobí na první pohled.

Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.yourtango.com/2017306052/horoscope-most-attractive-zodiac-signs-why-theyre-so-compelling, https://astrologymag.com/attractive-zodiac-signs/

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*