Znamení, na která není spoleh: Blíženci, ryby a další 3, na které se moc nespoléhejte

Foto: Freepik.com

Někdy se stane, že nás v životě zklame i ten, od koho bychom to nejméně čekali. Ať už jde o přátele, kolegy nebo členy rodiny, ne každý má v povaze být vždy stoprocentně spolehlivý. Astrologie nám může napovědět, proč se někteří lidé chovají, jak se chovají, a která znamení zvěrokruhu mají tendenci být trochu nevyzpytatelná. Neznamená to, že jsou špatní nebo nezodpovědní, spíše jejich přístup k životu bývá volnější. Pojďme se podívat na znamení, která nás mohou občas svým nečekaným jednáním zaskočit.

Foto: Freepik.com

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou mistři proměnlivosti. Jednou je vše naprosto v pořádku a už o hodinu později mají úplně jiný názor. Jejich mysl jede na plné obrátky a neustále hledají nové výzvy, což někdy znamená, že opustí staré plány. Jsou to lidé, se kterými je legrace, ale pokud na nich závisí splnění důležitého úkolu, raději si připravte záložní plán. Blíženci jsou zkrátka věční hledači a objevitelé, a to někdy může působit jako nespolehlivost.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou snílci zvěrokruhu. Žijí ve světě fantazie, emocí a hlubokých myšlenek. Někdy se však natolik ponoří do svého vnitřního světa, že zapomenou na okolní realitu. Může se stát, že přijdou pozdě, nebo na něco úplně zapomenou. Jejich srdce je však vždy na správném místě, takže pokud jim nabídnete trochu trpělivosti a porozumění, mohou vás překvapit svou oddaností. Jen nespoléhejte na to, že vše bude vždy podle plánu.

Foto: Freepik.com

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci jsou dobrodruzi tělem i duší. Potřebují neustálý pohyb, nové zážitky a vzrušení. Život podle pravidel pro ně není – a to se může projevit v tom, že slíbí něco, co nakonec nesplní. Ne že by nechtěli, ale vždy se objeví něco nového, co je zaujme. Jejich vášeň pro svobodu a nové zážitky je nakažlivá, ale občas to znamená, že je těžké se na ně plně spoléhat. Jestli je ale necháte jít vlastní cestou, získáte přátelství, které vás nikdy nezklame – i když na chvíli „zmizí“.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou originální myslitelé, kteří si váží své nezávislosti. Pro ně je klíčová svoboda, a proto se rádi zabývají velkými myšlenkami. Praktické záležitosti je tolik nelákají, což může znamenat, že někdy zanedbají své povinnosti nebo zapomenou na termíny. Jejich nespoutaná mysl je plná nápadů, ale občas zapomínají, že život má i své každodenní výzvy. Místo toho, abyste je tlačili do úkolů, zkuste jejich kreativní energii využít jiným způsobem.

Foto: Freepik.com

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy jsou vyhlášení mírotvorci. Chtějí, aby byli všichni spokojení, a neustále hledají rovnováhu ve všech aspektech života. Bohužel, tato snaha o harmonii je často vede k váhavosti a nerozhodnosti. Když nastane čas, aby něco vyřešili, často dlouho přemýšlí a zvažují všechna pro a proti. To může být pro ostatní frustrující, protože někdy zkrátka není čas na přehodnocování. I když jejich záměr je vždy ušlechtilý, může se stát, že čekání na rozhodnutí od Vah vás zklame.

Jak s nimi vyjít?

Neznamená to, že na tato znamení se nedá vůbec spolehnout. Je dobré mít na paměti jejich slabší stránky a snažit se jim přizpůsobit. Blíženci ocení jasnou strukturu a podporu při plnění úkolů, Ryby potřebují trochu pochopení a klidu, Střelci prostor pro dobrodružství, Vodnáři volnost a Váhy čas na přemýšlení. Pokud k nim přistoupíte s laskavostí a respektem k jejich přirozenosti, zjistíte, že i „nespolehlivé“ znamení vás může velmi mile překvapit.

Každý z nás má své přednosti a slabiny. Když se naučíme tyto rozdíly respektovat a využívat je ve svůj prospěch, můžeme spolu vytvářet pevnější a spolehlivější vztahy. Takže pokud máte kolem sebe někoho z výše zmíněných znamení, buďte trpěliví – možná vám nakonec nabídnou něco, co jste vůbec nečekali!

Foto: Freepik.com

Zdroje: Autorský text – Alena Pachlová, https://www.ireceptar.cz/hobby/nespolehliva-znameni-horoskop-20300713.html, https://www.zralakrasa.cz/nespolehliva-znameni/, https://extrafit.cz/nespolehliva-znameni-zverokruhu/, https://www.horoskopy-online.cz/znameni-zverokruhu

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*