Podzimní boty pro starší ženy: Jaké zvolit pro rok 2024

Foto: Unsplash.com

Konečně je tu podzim. A to znamená, že nastal čas vyměnit sandály za sezónnější kousky, aby výsledný vzhled odpovídal počasí. A není na škodu osvěžit svůj vzhled některými trendy botkami.

Nazouváky ve stylu mokasín

Letošní podzim je tou správnou dobou investovat své finance do obuvi inspirované klasickými pánskými siluetami. Styly jako brogues až po mokasíny na podpatku nabízejí všestrannost, kterou lze vynést kamkoliv. Strukturované linie a rafinované detaily nazouváků ve stylu mokasín dodají každému vzhledu výrazný nádech, což z nich činí výraznou volbu pro moderní šatník. Ať už je zkombinujete s kalhotami na míru pro uhlazený profesionální vzhled, nebo je stylizujete do splývavých šatů pro eklektičtější přístup.

Semišové kozačky

Než udeří první zimní mrazíky, je podzim tím pravým časem pro semišové kozačky v celé jejich kráse. A nemusíte se jich bát toho, že byste museli sahat po kozačkách na podpatku. Dnešní trh je natolik bohatý, že si můžete vybírat z opravdu široké škály obuvi. Semišky sice nejsou tak odolné jako kožené boty, ale tento nedostatek vám vynahradí svým stylem.  

Foto: Unsplash.com

Chlupaté boty

Chladnější počasí je ideální čas vyzkoušet trend „chlupatých textur“. Tento styl obuvi dodává hravý, útulný dotek jakémukoli oblečení a nabízí způsob, jak pozvednout svůj styl, aniž byste obětovali pohodlí. Ať už se chystáte vyrazit ven, nebo zůstat doma, existuje nekonečné množství způsobů, jak si tento trend vyzkoušet. Pamatujte na to, že přidání textury do vašeho botníku je nejjednodušší způsob, jak vytvořit výrazný outfit bez větší námahy. Pokud jde o styling, zvažte vypasované černé pletené šaty s chlupatými botami nad kolena.

Žabičkové podpatky

Žabičkové podpatky jsou možná nejrozporuplnějším trendem obuvi roku 2024, ale existuje spousta důvodů, proč si mikropodpatek oblíbit. Kromě toho, že pozvednou váš vzhled a obléknou ho, jsou tyti podpatky mnohem pohodlnější než například jehlové podpatky. Navíc právě teď můžete v obchodech spatřit spoustu klasických variant, které budete pravděpodobně střídat po mnoho let. A navíc se nebudete muset obávat, že byste si v těchto podpatcích zlomili nohu. Naopak. Botky s žabičkovými podpatky jsou neuvěřitelně pohodlné!

Foto: Unsplash.com

A co vy, jaké boty nejčastější nosíte vy? Diskutujte v komentářích

Zdroje: Adam Beran, autorský text,
https://www.townandcountrymag.com/style/fashion-trends/a62350555/fall-2024-shoe-trends/,
https://www.whowhatwear.com/fashion/shoes/autumn-boot-trends-2024,
https://www.instyle.com/stylist-approved-fall-shoe-trends-amazon-2024-8700455,
https://stylecaster.com/lists/shoe-trends-2024/colorful-sneakers-2/

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*