Vyhlašujeme nejlepší podzimní bundy pro starší dámy 2024: Tyhle kousky letí

Foto: Unsplash.com

Podzimní bunda by vám měla nejen slušet, ale měla by vás i zahřát. Jednoznačně tedy doporučujeme klasickou prošívanou bundu nebo praktickou parku, která vás spolehlivě ochrání před nepřízní počasí. Jaké další bundy se hodí pro starší dámy?

Klasika v podobě prošívané bundy

Prošívaná bunda je stálicí na módní scéně, neboť je praktická. Spolehlivě vás ochrání před nepřízní počasí. Zároveň je lehká. Pokud chcete jít s módou, volte bundu, která má tzv. cibulové prošívání (prošívání schematicky kopíruje tvar cibule).

Prošívaná bunda je lehká a teplá. Dobře vám poslouží ve městě i v přírodě.
Foto: Unsplash.com

Podzimní parka

Parka by měla být základním kouskem každého podzimního šatníku. Je totiž nejen slušivá, ale i velmi praktická. Je delší, zakrývá tedy i záda. V pase má praktickou šňůrku, takže si ji můžete stáhnout, jak potřebujete. Její součástí je i kapuce, která vás ochrání před deštěm. Parka má kapsy, do kterých můžete schovat mobil či klíče, když venčíte pejska nebo vyběhnete do obchodu na rychlý nákup.

Jak parku nosit? Parka je casual kousek, takže se hodí spíše na běžné nošení než na společenské události. Vyplatí se kombinovat ji s kalhotami nebo s džínami, k sukni se příliš nehodí, k té si oblečte spíše kabát.

Parka se letos nosí. Oblečte ji s kalhotami, stáhněte v pase a vyrazte ven.
Foto: Unsplash.com

Shacket (košilová bunda)

Obléknout můžete i kostkovanou bundu, která se vzhledem podobá košili. Je však mnohem teplejší. Shacket má kapsy našité shora (většinou na prsou), má límeček nebo stojáček a zapínání na knoflíky nebo druky. Délka košilové bundy je obvykle alespoň pod zadek.

Shacket se podobá košili, ale jedná se o bundu. Je stylový a slušivý.
Foto: Unsplash.com

Speciální tip: Bunda pro ženy s omezenou hybností

I dámy s omezenou hybností se mohou oblékat stylově a módně. Existují totiž bundy, které mají postranní zipy v oblasti boků nebo na rukávech. Tyto bundy se pak snadněji oblékají. K dostání jsou v mnoha různých typech, vzorech a barvách.

Pokud máte problémy s hybností, vyzkoušejte bundy pro osoby s omezenou hybností.
Foto: Unsplash.com

A co vy jakou bundu nejraději nosíte? Diskutujte v komentářích

Zdroje:

Autorský text – Petra Müllerová
https://www.lifee.cz/hity-mezi-prechodnymi-bundami-podzimu-2024-dziska-v-prodlouzene-verzi-s-paskem-nebo-napisy-vysperkovany-bluzon-1968e
https://www.femina.cz/parka-zakladni-casual-kousek-ve-tvem-podzimnim-satniku/
https://www.vlasta.cz/krasa/podzimni-trendy-bundy-bomber-parka-shacket-kosile/
https://www.lifee.cz/prosivana-bunda-jakou-nosit-abyste-byla-trendy-jedine-s-cibulovym-vzorem-cad9a
https://www.medicco.cz/blog/obleceni-pro-vozickare-na-miru

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*