Rozchody podle znamení: Jak se každé z 12 znamení vyrovnává s ukončením vztahu?

Foto: freepik.com

Rozchody většinou nebývají nic hezkého. Ale každé znamení je zvládá jinak – zatímco pro někoho je velmi složité se s tím vyrovnat, jiná znamení to dokáží poměrně rychle zpracovat a posunout se dál.

Beran

Pro Berana rozchod není nic příjemného a snaží se na něj rychle zapomenout. Od nepříjemných myšlenek se rozptyluje cvičením či nějakým novým koníčkem.

Býk

Býci jsou požitkáři, a právě k různým požitkům se uchylují i v náročném období. Pečují o sebe, dopřejí si dobré jídlo či relax u oblíbeného filmu.

Foto: freepik.com

Blíženci

Pokud rozchod potká Blížence, rád se obklopí svojí rodinou a přáteli. Nechce být sám, raději podniká různé aktivity, ideálně se svými blízkými.

Rak

Pro Raka je velmi složité se s rozchodem vyrovnat. V negativních pocitech se často utápí a trápí se ve své samotě. Nakonec se s tím ale vyrovná, díky komunikaci se svými blízkými.

Lev

Pro Lva je rozchod velkou ránou pro ego, proto se bude snažit dokázat si svou cenu. Mnohdy hledá útěchu u svých přátel a rodiny, od kterých potřebuje ocenit.

Panna

Panna se po rozchodu často uzavírá do sebe a potřebuje se s pocity vyrovnat o samotě. Je důležité pro ni odhalit původ problému a mít nad situací kontrolu. Mnohdy proto přichází změny i v ostatních oblastech života.

Váhy

Váhy jednoduše potřebují rovnováhu. Nemilý rozchod se proto snaží vyvážit různými zábavnými aktivitami, ať už jde o setkání s přáteli či nové koníčky.

Štír

Pro Štíra je rozchod velmi složitou situací. Sužuje ho smutek a potřebuje se s těmito emocemi vyrovnat. Preferuje samotu, aby měl čas a prostor se vším se vyrovnat.

Foto: freepik.com

Střelec

Střelec se snaží nad rozchodem příliš nepřemýšlet. Raději se zaměří na sebe – chce se rozvíjet, cestovat či se jednoduše bavit a zapomenout.

Kozoroh

Kozoroh je obecně velmi zaměřen na svůj pracovní život a úspěchy. Proto po rozchodu pracuje ještě tvrději – poctivé plnění úkolů a další úspěchy mu pomohou nepříjemné období překonat.

Vodnář

Vodnář se snaží celou situaci analyzovat, nad vším velmi přemýšlí. Ocení čas pro sebe, kdy si může urovnat myšlenky. Ale potřebuje i společnost svých blízkých, se kterými si může v případě potřeby promluvit.

Ryby

Ryby jsou umělecké romantické duše, ze svých pocitů se proto často chtějí vypsat nebo tvoří obrazy či hudbu. Vzpamatovat se z rozchodu jim trvá dlouho, často se k němu vrací.

Rozchod je náročný a každý se s ním vyrovnává po svém. A právě i hvězdy a zvěrokruh vám mohou napovědět, jak se s tím správně vyrovnat.

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.allure.com/story/zodiac-sign-breakup-relationship-horoscopes, https://timesofindia.indiatimes.com/astrology/zodiacs-astrology/how-each-zodiac-sign-deals-with-breakup/photostory/111706224.cms?picid=111706451

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*