Nedůvěřivá znamení: Štír, Rak a další 4 obezřetní jedinci

Foto: freepik.com

Důvěru si člověk musí získat, ale u některých znamení je to složitější. Jsou totiž přirozeně podezřívaví a trvá jim, než lidem začnou opravdu věřit. Která to podle astrologie jsou?

Kozoroh

Kozoroh zůstává při zemi, řídí se pečlivým plánem a je spolehlivý. Vyhýbá se možným komplikacím, proto moc nedůvěřuje lidem, které nezná. Jsou vždy ve střehu, nicméně počáteční skeptičnost je přejde, jakmile si ověří, že vám mohou věřit.

Štír

Štíři jsou obecně považováni za tajnůstkáře. Neradi sdílí osobní informace o sobě či blízkých, jelikož se snaží je chránit. Věří ve svou intuici, pokud se jim něco nezdá, raději se stáhnou. Proto může Štír působit jako nedůvěřivé znamení.

Foto: freepik.com

Panna

Panna je perfekcionista, vše důkladně analyzuje a mnohdy je až příliš kritická. Jelikož nad vším moc přemýšlí, snadno vznikají různé pochybnosti a podezření. Kvůli tomu není schopna zcela někomu věřit. Zejména pokud už ji někdo zradil, bude o to opatrnější. Ale pokud budete upřímní a důvěryhodní, není tak složité získat si důvěru.

Rak

Rak si zakládá na svých emocích, rád o své blízké pečuje. Chce chránit sebe i svou rodinu, proto je velmi opatrný při komunikaci a dává si na každého pozor. Zpočátku tak může být obtížné získat si jeho důvěru, jelikož si vás nepustí k tělu. Ale jakmile vám jednou začne věřit, jde o hluboké pouto.

Foto: freepik.com

Býk

Býci se většinou vyznačují stabilní a klidnou povahou. Býk nemá rád zmatek, proto si pečlivě vybírá, kým se obklopuje. Ocení svůj klid a potřebuje vědět, na čem je. Zpočátku proto do lidí nevkládá příliš důvěry, potřebuje si je nejdříve ověřit. Ovšem pokud jste féroví, není složité si důvěru získat.

Vodnář

Vodnáři patří mezi idealisty. Rádi přemýšlí nad tím, jak by mohli náš svět vylepšit, mnohdy se přitom vymykají klasickým myšlenkám a hledají kreativnější řešení. Dokáží být velmi kritičtí. Dosáhnout toho, aby vám Vodnář věřil, není jednoduché – jeho přístup k důvěře totiž může být jiný než ten váš, vzhledem k jeho nekonvenčnímu myšlení.

Důvěra je v mezilidských vztazích klíčová, ale většinou nepřichází sama od sebe. A u některých znamení pro ni budete muset ještě více zabojovat.

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://timesofindia.indiatimes.com/astrology/zodiacs-astrology/top-5-zodiac-signs-likely-to-have-trust-issues/articleshow/113766844.cms, https://astrotalk.com/astrology-blog/top-7-distrustful-zodiac-signs-cautious-or-cynical-insideastro-iavh8-22/

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*