Otravná znamení: Panna, Beran a další 2, kteří vyzkouší vaši trpělivost

Foto: freepik.com

Každý z nás má nějakou vlastnost, která pro ostatní může být otravná, mnohdy přitom může jít jen o maličkost. Jenže některá znamení v tom přímo vynikají a pobyt v jejich blízkosti vás proto může rychle otrávit.

Beran

Beran si stojí za svým názorem, nenechá se nikým ovlivnit. Je vůdčí typ – raději než někoho následovat, zůstane sám. To znamená, že si věci rád dělá po svém a jen stěží akceptuje, když máte jiný přístup. Věří pouze ve svou pravdu. Pokud dle něj uděláte chybu, bez váhání vám ji vyčte. Takový přístup je velmi frustrující, v určitých situacích je proto lepší se Beranovi vyhýbat.

Foto: freepik.com

Panna

Panna je perfekcionista, na čemž obecně není nic moc špatného. Jenže pokud něco není přesně podle jejích představ, ráda si na to postěžuje. A dokáže rýpat i do těch nejmenších detailů. Má přitom vysoké nároky na sebe i na ostatní, vyhovět jí je tedy velmi náročné. V podstatě se jen snaží dosáhnout dokonalého výsledku, ale to může být velmi vyčerpávající, pokud se snažíte s Pannou na něčem spolupracovat. Neustále stěžování dokáže být pěkně otravné.

Štír

Štíři patří mezi nejvíce otravná znamení zejména proto, že jsou velmi tajnůstkářští, rádi si věci nechávají pro sebe. Nedělá jim problém lidi ve svém okolí manipulovat, aby dosáhli svého. Často navíc dělají z komára velblouda – vyhledávají drama a vyžívají se v něm. To vše dokáže zkazit den, proto byste si na Štíra měli dávat pozor. Ale pokud se vám podaří nastavit jasné hranice a budete k němu upřímní, pak se i se Štírem dá dobře vycházet.

Foto: freepik.com

Blíženci

S Blíženci je to složité, jelikož mají dvě tváře. Nikdy nevíte, co si vlastně myslí, protože to většinou neví ani oni sami. Ve společnosti často přijímají různé role – snaží se přizpůsobit, aby ve výsledku vypadali co nejlépe. Dokáží tedy působit velmi šarmantně. Ale pokud sledujete neustále změny osobnosti a určitou neupřímnost, může to být poněkud frustrující, jelikož nevíte, na čem vlastně jste.

Ať už patříte mezi tato otravná znamení, nebo máte někoho takového ve svém okolí, je důležité si uvědomit, že každý má své silné i slabé stránky. Tyto otravnosti nás dělají jedinečnými.

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.yourtango.com/2017307110/horoscope-most-annoying-zodiac-signs-ranked, https://www.jpost.com/omg/article-726053

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*