Nevěra podle znamení: Blíženci, Lev a další 3 nevěrníci

Foto: freepik.com

Každé znamení má své specifické vlastnosti, které vám mohou napovědět, jaký je jejich přístup k lásce a vztahům. Dle astrologie jsou dokonce některá znamení náchylnější k nevěře – u kterých byste si měli dávat pozor?

Ryby

Ryby si zakládají na emocích, jsou citlivé a mohlo by se proto zdát, že představují ideálního partnera. Jenže někdy jsou na svých emocích závislé až příliš. Pokud je něčím rozčílíte a necháte je o samotě, kdo ví, co provedou. Nechají se snadno unést. Mnohdy navíc zůstávají ve vztahu, i když jsou nespokojené – nechtějí toho druhého zranit rozchodem. Namísto toho ale hledají své štěstí potají s někým jiným.

Váhy

Váhy si užívají společnost, jsou schopné flirtovat s každým, kdo je zaujme. Mnohdy to dělají nevědomky, je to jejich přirozenost. A nepřestává to ani když jsou ve vztahu. Může jít o nevinný flirt, který nic neznamená. Jenže jeden nikdy neví, kdy se to může zvrtnout a stane se něco víc. Váhy navíc nemají rády konfrontaci, jsou proto schopné skvěle držet věci pod pokličkou.

Foto: freepik.com

Blíženci

Vztah s Blíženci je obecně velmi náročný, vyžadují totiž spoustu pozornosti. Pokud se jim dle jejich představ nevěnujete dostatečně, rychle si najdou někoho, kdo se jim bude věnovat naplno. Mnohdy proto udržují vztahy s více lidmi – snaží se tak naplnit své potřeby. Jsou nerozhodní a impulzivní, rádi si proto nechávají otevřených více možností.

Vodnář

Vodnář vás sice pravděpodobně nepodvede fyzicky, ale myšlenkami je k tomu blízko. I to přitom dokáže být velmi zraňující. Rád se vrací ke starým románkům, udržuje kontakt s předchozími milenci či se naopak snaží sbalit někoho nového. Nemusí z toho přitom nic být, většinou se jen snaží lidi vodit za nos a dokázat si, že na to má.

Foto: freepik.com

Lev

Není divu, že zrovna Lev patří mezi znamení, kterým nevěra není cizí. Jak je známo, Lev potřebuje být v centru pozornosti, touží po obdivování a lásce. Rád si proto drží v blízkosti každého, kdo mu věnuje pozornost. A pokud nabyde dojmu, že se mu nevěnujete dostatečně, nedělá mu problém sbližovat se s někým jiným, kdo se o něj bude zajímat. I když by to mělo znamenat, že vás to raní – právě tím totiž spolehlivě upoutají vaši pozornost.

Ačkoli nevěra není výlučně spojena se znamením, některé rysy vám mohou napovědět, že existuje určité riziko.

Zdroje: Autorský článek – Michaela Romanová, https://www.yourtango.com/zodiac/zodiac-signs-ranked-most-least-likely-be-serial-cheaters-relationships, https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/love-sex/ranked-zodiac-signs-most-likely-to-cheat-on-you/photostory/83227339.cms?picid=83227367

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*