Recept od Ivety Fabešové jsme vyzkoušeli a je výborný. Je to svěží desert pro letní dny. Je lehký, a pokud přidáte i ovoce, které zrovna máte doma, bude moc krásný. Co víc: je jednoduchý a vaši blízcí vás budou navštěvovat už jen díky tomu, když se dozví, že se chystáte jej upéct.
Její kouzelné zákusky nestačí jen vidět. Věřte, že jim neodoláte a když ochutnáte, budete chtít další.
Možná se někteří z vás ptáte, kdo je Iveta Fabešová. Tak tedy malé představení: Iveta je nejznámější česká cukrářka. Její kouzelné zákusky nestačí jen vidět – věřte, že jim neodoláte, a když ochutnáte, budete chtít další. Tomu odpovídá i úspěšnost jejích výpravných kuchařek.
Doufáme, že po upečení jejího receptu se budete jen mlsně olizovat na snědeným talířkem 😉
Cheesecake IF Cafe
Poslat e-mailem VytisknoutSuroviny
Korpus
- 250 g rozmixovaných sušenek
- 130 g rozpuštěného másla
Náplň
- 300 g smetany ke šlehání
- 1 vejce
- 3 žloutky
- 200 g cukru moučka
- 200 g Philadeplhia
- 200 g tvarohu
- 5 g želatiny, kterou namočte do studené vody. Pak přebytečnou vodu vymačkejte a s trochou směsi rozpusťte v mikrovlnce.
Postup
- Sušenky a máslo smíchejte dohromady a pomocí lžičky vytlačte do formy o průměru 22 cm. Vyložte dno i boky.
- Suroviny na náplň promíchejte metličkou. Vlijte do formy a pečte při 140 stupních cca 45 minut. Pak dejte do lednice na 1,5 hodiny. Vyndejte z formy a snězte 🙂
Budeme moc rádi, když nám do komentářů dáte nebo do redakce pošlete foto, jak se vám cheesecake povedl!
Buďte první kdo přidá komentář