Recept na oslavu aneb party může začít

Recept na oslavu aneb party může začít
Foto: Pixabay

80 osvědčených a prověřených receptů na rychlé pohoštění od Michaely Rau

Pořádně vypečená kuchařka, se kterou rozjedete každou party. Recept na oslavu od Michaely Rau je kuchařkou pro všechny, kteří potřebují rychle a efektně pohostit svou návštěvu. Díky receptům na sladké a slané pečení, saláty, pomazánky a nápoje můžete na každé oslavě doslova zazářit.

Recept na oslavu
Foto: se souhlasem nakladatelství CPress

Všichni rádi slavíme, občas nebo pravidelně se stáváme hostitelem a musíme připravit oslavu pro své blízké. Ale jak ze setkání s přáteli a rodinou udělat skutečně výjimečné chvíle? Kde najít inspiraci na nové nápady nebo ověřenou klasiku? Stylové a chutné pohoštění pod vedením food bloggerky Michaely Rau připravíte snadno a rychle.

„Kuchařka obsahuje všehochuť receptů, které lze vzájemně kombinovat a snadno z nich sestavit menu na různé oslavy pro malé i velké. Obsahují běžně dostupné suroviny a postupy zvládnou i méně zkušení začátečníci. U většiny z receptů uvádím i tip, jak postupovat v případě chybějících ingrediencí nebo jak ho dál rozvíjet,“ dodává Michaela Rau a pokračuje: „Nejméně náročné recepty jsou shrnuty v kapitole Rychlovky. Ty, které jsou časově náročnější, jako třeba přípravu krému a náplní, předpečení korpusu, skořápek na košíčky nebo laskonky, můžeme rozložit na několik dní.“

Kuchařka zahrnuje přehledné recepty pro děti i dospělé, milovníky slaného i sladkého. Najdete zde pečení s droždím i s práškem do pečiva, jednoduché i složitější zákusky, dezerty a slané chuťovky. Přípravu všemožných lahůdek a nápojů čtenářům usnadní i detailní návody a inspirativní fotografie.

O autorce:

Michaela Rau, bloggerka a pekařka, se od roku 2006 věnuje zejména pečení z droždí a kvasu. Vymýšlí a objevuje nové recepty i chutě. Před 11 lety založila webové stránky Dobrou chuť. Jako prvotinu sepsala komplexní knihu o pečení z droždí i kvasu, která do té doby na českém trhu chyběla. Její kuchařka  Terapie těstem vyšla v roce 2022. Kromě vlastního blogu působí také jako správkyně a uznávaná poradkyně několika pekařských skupin.

Zdroj: Eva Karasová, albatrosmedia.cz

Další články z této rubriky

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*